Mitt navn er Christiane og jeg har en Bachelor i fotografering fra Southampton Solent University. Jeg har fotografert siden jeg var sytten år og har siden den tid tatt med meg kunnskap fra flere forskjellige fotostudioer før jeg begynte for meg selv. 
Å fotografere er mye mer enn bare et arbeid for meg. Noe av det beste jeg vet er når jeg klarer å fange en følelse i et øyeblikk som ingen ellers ville lagt merke til. 
Min visjon er at mine fotografier skal være mer enn bare portretter. Jeg vil fange et helt spesielt øyeblikk i tiden og jeg jeg ønsker at alle mine fotografier skal fortelle en historie. 

Jeg vet at det for mange kan være ubehagelig å få et stort kamera rettet mot ansiktet. Derfor er mitt fokus på at du eller dere skal føle deg/dere komfortabel og få en god opplevelse, fremfor å fokusere for mye på stramme positurer og bestemte uttrykk.
Jeg har fotostudio i Strandgaten 206, men møter deg gjerne ute på location eller hjemme hos deg.
 Å ha fotograferingen i dine vanlige omgivelser har flere fordeler. Det blir ofte lettere å slappe av, du får en mer dokumentarisk stil på fotografiene og det er lettere å få frem essensen av hvem du er.  
Trykk her for å sende meg en forespørsel. 


Back to Top